ukenru
blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-protestuvalnyky-vyrishyly-tymchasovo-prypynyty-blokuvannia-punktu-propusku-uhryniv-dolhobychuv

Блокада на кордоні з Польщею: протестувальники вирішили тимчасово припинити блокування пункту пропуску "Угринів-Долгобичув"

 • 24551 переглядiв

Протестувальники тимчасово припинили блокування пункту пропуску "Угринів-Долгобичув" на кордоні з Польщею, але планують відновити блокаду 2 квітня.

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" тимчасово завершилося блокування руху вантажівок у обох напрямках. Поновити блокування мітингувальники планують з 2 квітня. Про це повідомила Державна прикордонна служба, пише УНН

Деталі

За інформацією від польських колег, на території Польщі перед ПП "Угринів-Долгобичув" пропуск вантажного транспорту здійснюється в звичайному режимі. На перетин кордону тут очікують 120 вантажівок.

Разом з тим суміжна сторона повідомила, що ритмічний пропуск ваговозів орієнтовно триватиме до 02 квітня. 

Нагадаємо 

Після 6-годинних "важких" переговорів між Україною, Польщею та ЄС, а також профільними асоціаціями, було обговорено спільні підходи до вирішення кризи, пов'язаної з блокуванням Польщею трьох пунктів перетину кордону, що спричинило затримку близько 370 вантажівок.