bitkoin-vpav-nyzhche-67-tys-dolariv-cherez-rozdumy-treideriv-pro-maibutnie-kryptovaliut-u-ssha-bloomberg

Біткоїн впав нижче 67 тис. доларів через роздуми трейдерів про майбутнє криптовалют у США – Bloomberg

 • 15286 переглядiв

Біткоїн знизився після переміщення урядом США 2 млрд доларів у криптовалюті. Трейдери побоюються реалізації прибутків перед можливою перемогою Трампа, який обіцяв створити стратегічний резерв.

Біткоїн впав нижче 67 000 доларів у відповідь на заяви про потенційний продаж значної частини криптовалютних активів урядом США, які обговорювали трейдери, передає УНН з посиланням на Bloomberg.

Гаманець, пов'язаний з урядом США, у понеділок перевів біткойни на суму 2 мільярди доларів на нову адресу, зазначають дані від компанії, що спеціалізується на дослідженні блокчейну, Arkham Intelligence. Міністерство фінансів США накопичило значні суми в криптовалюті через конфіскації на таких платформах, як даркнет-ринок Silk Road. Дональд Трамп, кандидат у президенти, обіцяв перетворити ці кошти на стратегічний резерв для казначейства країни у разі своєї перемоги.

У вівторок під час азійських торгів біткоїн втратив 2,2%, опустившись до 65 875 доларів але згодом дещо відновився, досягаючи приблизно 66 600 доларів за біткоїн.

Трейдери взяли на себе довгі позиції по біткоїну після виступу Трампа на конференції у Нешвіллі, штат Теннессі, на вихідних, але тепер активно розпродаються через страхи, що прибутки можуть бути реалізовані до можливої перемоги Трампа, згідно з Шоном Макналті, директором з торгівлі в Arbelos Markets. У той же час, Ether зростав третій день поспіль, коливаючись навколо позначки в 3 400 доларів незважаючи на відтік коштів із новостворених спотових фондів Ether в США.

"Ринок, можливо, стає несприйнятливим до цифр відтоку новин через ротацію від більш дорогих ETHE до більш дешевих ETF", — заявили аналітики QCP Capital.

Нагадаємо

Американські біржові фонди, що безпосередньо інвестують в Ether, залучили 107 мільйонів доларів чистого притоку в перший день торгів.

Популярні

Новини по темі