ukenru
basketbol-kharkivski-sokoli-zavoyuvali-yuvileynu-peremogu-v-chempionati-ukrayini

Баскетбол: "Харківські Соколи" завоювали ювілейну перемогу в чемпіонаті України

 • 16938 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Двома матчами продовжився розіграш української чоловічої Суперліги з баскетболу. В одній із ігор "Харківські Соколи" приймали "Миколаїв", повідомляє УНН з посиланням на сайт Суперліги.

Деталі

Перші хвилини на старті зустрічі в Харкові гості почувалися досить впевнено. Та поки господарі по-справжньому не взялися за справу. Уже до середини ігрового часту стартової чверті харків’яни наздогнали миколаївців та випередили на п’ять очок.

До кінця першої половини гри різниця зросла до 11 очок на користь "Соколів". Лише один Майк Девіс набрав 17 очок – найкращий в матчі за першу половину. У головних статистичних показниках гри також перевага була на боці харків’ян.

З початком третьої чверті перевага господарів стала швидше зростати. Краще ігровий ритм піймав Деджуан Граф. Збільшилася перевага "Соколів" і в реалізації атак. Як наслідок, відрив від суперника в 20.

На якийсь час господарі перейшли в режим відпочинку після тиску на суперника, а той не впустив нагоди й скоротив відставання до 10-ти очок. Втім після хвилини паузи гравці Валерія Плеханова ще до початку заключної 10-хвилинки знову збільшили різницю. Тепер до 16 балів.

Запасу міцності та сил "Соколам" вистачило, аби довести поєдинок до другої в сезоні перемоги над "Миколаєвом" – 83:71.

У переможців найактивнішими були Майкл Девіс (25 очок), Деджуан Граф (17) та Александар Зечевич (16).

В іншій зустрічі "Дніпро" обіграв "Кривбас" – 76:69.

Доповнення

"Харківські Соколи" здобули десятий виграш при 6-ти поразках (4 сходинка), а миколаївці мають тільки 4 звитяги.

Українські Національні Новини

Спорт