bahhi-ta-kvadrotsykl-medvedchuka-pishly-z-auktsionu-maizhe-za-milion-arma

Баггі та квадроцикл Медведчука пішли з аукціону майже за мільйон - АРМА

 • 37712 переглядiв

АРМА реалізувало баггі та квадроцикл Віктора Медведчука на суму майже 1 млн гривень. Кошти підуть на закупівлю військових облігацій для підтримки Сил оборони України.

АРМА реалізувало баггі та квадроцикл Віктора Медведчука на суму майже 1 млн гривень, повідомляється на сайті Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у четвер, пише УНН.

Деталі

"Агентство з розшуку та менеджменту активів продовжує успішно реалізовувати злочинно набуте майно зрадника України віктора медведчука. Цього разу на Prozorro.Продажі реалізовано 1 баггі та 1 квадроцикл, загальна вартість реалізації по двом транспортним засобам склала 921 777,00 грн", - ідеться у повідомленні.

За даними відомства, ця сума надійде до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них військових облігацій. "Відповідно кошти від майна державного зрадника прямо підуть на підтримку українських Сил оборони", - вказали в АРМА.

Раніше Агентство повідомляло про початок реалізації 2 квадроциклів Traxter Max і одного баггі CAN AM Traxter Defender Max XT HD10 Медведчука на Prozorro.Продажі.  "Наразі ще 1 квадроцикл залишився не реалізованим через відсутність учасників аукціону, тому цей лот буде виставлений на повторний аукціон, про що буде повідомлено Агентством", - зазначили в АРМА.

АРМА продовжує продаж майна медведчука: на торги виставляють квадроцикли та баггі19.06.24, 13:29

Додамо

Водночас напередодні стало відомо, що АРМА не може продати один з найдорощих арештованих активів віктора медведчука – яхти Royal Romance - через те, що суд у Хорватії скасував арешт вказаного майна. В Офісі Генерального прокурора зазначили, що протягом усього терміну арешту докладали зусиль для розробки механізмів, які б дозволили АРМА реалізувати майно, яке знаходиться за кордоном. Однак нове керівництво АРМА допустило зволікання в цьому процесі і розпочало процедуру реалізації яхти лише 20 березня 2024 року, майже через 2 роки після арешту.   

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 28208 переглядiв