ukenru
aviatsiya-zsu-zavdala-16-udariv-po-vorogu

Авіація ЗСУ завдала 16 ударів по ворогу

 • 177900 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Штурмовою та армійською авіацією нанесено 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння ворога. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка на південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контролюється Силами оборони. Ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на веденні оборонних дій. Змін у стані, складі та дислокації ворожих сил не відмічено", - йдеться у повідомленні ОК "Південь".

Деталі

Наголошується, що окупанти продовжують наносити вогневе ураження по позиціях наших підрозділів із застосуванням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.

Артилерійськими снарядами різного калібру та реактивними системами залпового вогню, загарбники обстрілювали територіальні громади в Баштанському районі Миколаївщини, в Бериславському районі Херсонщини, в Нікопольському Дніпропетровщини. Без втрат.

"Ворожа авіація атакувала 6 разів протягом дня. У відповідь нашою штурмовою та армійською авіацією нанесено 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння ворога", - інформує ОК "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили два бліндажі з російськими окупантами

Українські Національні Новини

Війна