ukenru
aviatsiya-rf-zoseredzhuyetsya-na-obstrili-obyektiv-u-skhidniy-zoni-ta-promislovikh-obyektakh-u-glibini-ukrayini-genshtab

Авіація рф зосереджується на обстрілі об’єктів у Східній зоні та промислових об’єктах у глибині України – Генштаб

 • 144443 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Зусилля авіації російських окупантів зосереджуються на ураженні об’єктів у Східній операційній зоні та промислових об’єктах у глибині території України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

"Противник продовжує ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив на Донецькому напрямку. На Слобожанському напрямку намагається стримувати наступ Сил оборони на північ від міста Харків та запобігти їх виходу на Державний кордон України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що противник веде підготовку до наступальних дій силами підрозділів, зосереджених в районі міста Ізюм.

"Зусилля авіації противника зосереджуються на ураженні об’єктів у Східній операційній зоні та промислових об’єктах у глибині території України", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Сьогодні, 16 травня Генштаб повідомляв, що російська авіація здійснювала ураження об’єктів цивільної та військової інфраструктури у східній операційній зоні та промислових об’єктів у глибині території України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП