avdiivskyi-napriam-biitsi-tretoi-shturmovoi-rozpovily-pro-potochnu-sytuatsiiu-na-tsii-diliantsi-frontu-ta-vtraty-voroha

Авдіївський напрям: бійці Третьої штурмової розповіли про поточну ситуацію на цій ділянці фронту та втрати ворога

 • 25245 переглядiв

Третя штурмова бригада знищила понад 500 окупантів, до 20 ворожих бронемашин і танків, а також значну кількість російської техніки на Авдіївському напрямку, незважаючи на надзвичайно складну бойову обстановку проти чисельно переважаючих російських сил.

Півтисячі окупантів, два десятки броньованих машин і танків ворога та чимало іншої техніки знищили бійці Третьої штурмової на Авдіївському напрямку. Про ситуацію на цій ділянці фронту, та як наші захисники "стирають" ворожу піхоту розповіли у пресслужбі підрозділу, передає УНН.

Станом на зараз на рахунку підрозділів бригади: понад 500 ліквідованих окупантів; до 20 ворожих броньованих машин і танків; ЗРК, артсистеми, САУ та значна кількість автотехніки росіян.

– прозвітували у ЗОШБр.

Деталі

Комунікаційники військових повідомили, що після виходу з Авдіївки та звільнення Красногорівки Третя окрема штурмова бригада відбивати ворожі штурми ворога на Авдіївського напрямку, й не дозволяє окупантам прорватися углиб оборонної лінії. Вони відзначають, що поточна оперативна ситуація – "надскладна"

Так, за чисельністю втрат, противнику було завдано критичного ураження на рівні полку, але переважаючі кількісно збройні сили рф не відступають. Бойова обстановка залишається надскладною.

– зауважили у ЗОШБр.

Третя штурмова показала як працюють "боги війни" на Авдіївському напрямку08.03.24, 19:28

Нагадаємо

За повідомленням бійців 3-ї штурмової бригади, українські війська вибили російських окупантів з Красногорівки, що на Донеччині ще 28 лютого.

Генштаб: росіяни посили наступ на Авдіївському напрямку 12.03.24, 21:18

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Удар рф по Вовчанську: попередньо, одна людина постраждала

 • 27370 переглядiв