armiia-rf-vnochi-vdaryla-kabom-po-selyshchu-na-kharkivshchyni-ye-pereboi-zi-svitlom-ta-postrazhdalyi

Армія рф вночі вдарила КАБом по селищу на Харківщині: є перебої зі світлом та постраждалий

 • 25189 переглядiв

російська армія вночі завдала удару КАБом по селищу Козача Лопань у Харківській області, в результаті чого постраждав один мирний житель і було частково знеструмлено селище.

російські військові у ніч на 20 березня вдарили некерованою авіаційною бомбою по  Козачій Лопані Харківської області. Внаслідок атаки одна людина отримала поранення. Через  пошкодження лінії електропередачі у селищі частково немає світла. Про це у середу повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

Сьогодні, о 3:45, здійснено обстріл КАБ с. Козача Лопань Харківського району. Поранено цивільного 56-річного чоловіка, госпіталізований до медзакладу

- написав Синєгубов.

За його словами, частина населеного пункту опинилася без електроенергії внаслідок пошкодження лінії електропередачі.

Минулої доби, як повідомив голова ОВА, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне, Дворічна, Синьківка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Козача Лопань, Мокра Рокитна, Веселе та Ізбицьке. 

16:42 у с. Мокра Рокитна Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватне підприємство. Потерпілих та загиблих немає. 

8:30 обстріл керованою авіаційною бомбою с. Козача Лопань Харківського району. Пошкоджено два приватні житлові будинки, господарчі споруди, автівка. Інформація про постраждалих не надходила.

Доповнення 

Як повідомив Синєгубов, за добу з області евакуйовано 19 дітей з родинами. На сьогодні евакуйовано із двох громад 133 дитини: Вільхуватської — 33; Великобурлуцької — 100.

Ворожі обстріли забрали життя людини, 5 поранено, поцілили по припортовій інфраструктурі на Херсонщині20.03.24, 08:27

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти за добу поранили ще 5 жителів Донеччини

     • 24874 переглядiв

    За добу рф втратила 700 військовослужбовців

     • 24878 переглядiв

    Як правильно чистити зуби: прості та ефективні поради

     • 25229 переглядiв