areshtant-sizo-vykrav-hroshi-z-kartky-biitsia-zsu-yomu-povidomleno-pro-pidozru

Арештант СІЗО викрав гроші з картки бійця ЗСУ: йому повідомлено про підозру

 • 11006 переглядiв

Зловмисник, перебуваючи під вартою в київському СІЗО, незаконно зняв кошти з картки військовослужбовця ЗСУ. Чоловік представлявся співробітником банку, отримав дані картки та через інтернет-банкінг викрав понад 21 тисячу гривень.

Зловмисник, перебуваючи під вартою в ДУ "Київський слідчий ізолятор", незаконно зняв кошти з картки військовослужбовця Збройних сил України. Чоловіку повідомили про підозру. Про це пише УНН з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Деталі

Слідчі з'ясували, що арештант, перебуваючи в СІЗО, за допомогою мобільного телефону декілька разів телефонував діючому військовослужбовцю ЗСУ та представлявся співробітником служби безпеки одного з державних банків.

На момент дзвінка військовослужбовець ніс службу на запорізькому напрямку, тож не мав часу зорієнтуватись та з’ясувати хто саме йому дзвонить. Тож, скориставшись цим, зловмисник отримав від військового дані його картки та надалі через інтернет-банкінг переказав його гроші на інші картки.

На Дніпропетровщині викрили псевдоволонтерку, яка привласнила понад мільйон гривень донатів на ЗСУ27.03.24, 12:50

Таким чином чоловік викрав у військового понад 21 тисячу гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру у шахрайстві. Він вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжку, грабіж, зґвалтування та шахрайство. Наразі встановлюються інші потерпілі внаслідок дій підозрюваного. Санкція статті передбачає покарання строком до 8 років позбавлення волі

- резюмували в прокуратурі. 

Нагадаємо

Столична поліція затримала жінку, яка збирала кошти нібито для ЗСУ. Підозрювана ошукала щонайменше 8 осіб на 20 тисяч гривень, використовуючи реальні звернення військових, але вказуючи власні банківські реквізити.

Популярні

Новини по темі

Рівень води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС знижується - МАГАТЕ

 • 9650 переглядiв