ukenru
angela-vidklyuchi-zvuk-kuryoz-na-onlayn-samiti-g7

"Ангела, відключи звук": курйоз на онлайн-саміті G7

 • 16562 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Після майже року зустрічей в режимі закритих відеоконференцій, навіть лідерам Групи семи не вдалося уникнути типових для онлайн-самітів курйозів. Так, прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону довелося просити лідера Німеччини Ангелу Меркель вимкнути мікрофон, щоб не заважати іншому виступу, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Так, коли Джонсон почав зустріч, німецький канцлер раптово перервала його, коли той спробував розповісти іншим лідерам, таким як президент США Джо Байден і новий прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, що він хотів би зустрітися віч-на-віч на саміті G7 у червні.

"Ти чуєш нас, Ангела? Я думаю, тобі потрібно відключити звук", - звернувся Джонсон до Меркель.

Джонсон також зазначив, що Байден "поцупив" у нього своє гасло "Build Back Better" ("Відбудуємо заново і краще"), і пожартував, що сам ймовірно вкрав його звідкись ще.

Контекст

У п'ятницю лідери країн Великої сімки зібралися на свій перший з квітня 2020 року саміт, в ньому також вперше братиме участь новий президент США Джо Байден. Через пандемію коронавірусу зустріч проходить у віртуальному режимі.

Українські Національні Новини

Новини Світу