ai-studio-dlia-proektuvannia-chat-botiv-v-instagram-meta-vprovadzhuie-novu-funktsiiu-shtuchnoho-intelektu

AI Studio для проектування чат-ботів в Instagram: Meta впроваджує нову функцію штучного інтелекту

 • 12532 переглядiв

Meta впроваджує інструмент AI Studio для створення персоналізованих чат-ботів в Instagram. Користувачі зможуть розробляти ботів для взаємодії з підписниками та виконання різних завдань.

Компанія Meta впроваджує інструмент, який дозволить користувачам створювати індивідуальних чат-ботів. Це допоможе взаємодіяти з підписниками та виконувати ряд інших завдань.

Пише УНН із посиланням на Bloomberg.

Деталі

Meta Platforms Inc. дозволить користувачам створювати власні чат-боти на основі штучного інтелекту та додавати їх до своїх профілів.

Нова функція під назвою "AI Studio", як пише видання, дозволяє розробникам з професійними акаунтами налаштовувати чат-ботів зі штучним інтелектом, які можуть відповідати на типові запитання від своїх підписників.

В Instagram тестують рекламу, яку не можна пропустити04.06.24, 20:50

Більш широкий світ користувачів Instagram зможуть створювати тематичних чат-ботів. Наприклад, про їжу або домашніх тварин та інше. Відповідні функції стануть доступними для ширшої аудиторії найближчими тижнями.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що в Instagram виявлено рекламні додатки, які генерують несанкціоновані зображення оголеної натури за допомогою штучного інтелекту.

Ігор Тележніков

Технології

Популярні

Новини по темі

Бронювання перевізників спростили: основні зміни

 • 17278 переглядiв