znimaly-video-dlia-pornosaitiv-na-cherkashchyni-pari-zahrozhuie-do-7-rokiv-za-gratamy-za-nekhtuvannia-normamy-morali

Знімали відео для порносайтів: на Черкащині парі загрожує до 7 років за ґратами за "нехтування нормами моралі"

 • 13681 переглядiв

Молодій парі в Черкаській області загрожує до 7 років ув'язнення за неодноразовий запис та розповсюдження порнографічних відеороликів на веб-сайті.

На Черкащині молоду пару підозрюють у розповсюджені порнографічних відео - жінці з чоловіком загрожує до семи років ув'язнення. Про це пише УНН з посиланням на Черкаську обласну прокуратуру. 

Деталі 

За версією обвинувачення, хлопець та дівчина зареєструвавшись під псевдонімом на одному із вебсайтів, "нехтуючи нормами моралі та пристойності, неодноразово відтворювали статеві зносини, транслюючи їх за допомогою веб-камери користувачам вказаного сайту".

Незважаючи на те, що зловмисники кілька разів змінювали місце свого тимчасового проживання, їх цинічну протизаконну діяльність викрито правоохоронцями. Досудове розслідування здійснює Уманський РУП ГУНП в Черкаській області

- резюмували в прокуратурі. 

У разі доведення винуватості обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно молодої пари за фактом виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, вчинені за попередньою змовою групою осіб, скоєні повторно (ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України)

- йдеться в заяві правоохоронців. 

У Сумах чоловіка засуджено до 7 років за вбивство сусіда через ревнощі12.06.24, 02:52

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі