zmina-rezhymu-i-rozpad-rf-skibitskyi-rozpoviv-pro-naibilshi-strakhy-kremlia

Зміна режиму і розпад рф: Скібіцький розповів про найбільші страхи кремля

 • 101663 переглядiв

Вадим Скібіцький з українського ГУР заявив, що головні страхи росіян - це зміна режиму в Москві та розпад країни на тлі контрольованої поліцейської держави. За неофіційними даними, лише 40% підтримують дії Кремля.

Держава-терористка росія побудувала потужний поліцейський режим. Тому наразі найбільший страх кремля це або його руйнація, або в цілому фрагментація та розпад рф. Це заявив представник ГУР України Вадим Скібіцький. Передає УНН.

Режим стійкий. Він контролю країну. Створений потужний не тільки силовий блок, а й поліцейський режим, який дозволяє зберігати той політичний курс, який на сьогодні має рф. Найбільше чого вони бояться? Дуже просто, двох речей. Перше — це зміна режиму в москві. І друге — це фрагментація або розпад рф. Відповідно, для того, щоб це зберегти, необхідно проводити таку політику, яка є на сьогоднішній день. 

- сказав представник ГУР.

Деталі

За офіційними даними 79% населення підтримують дії кремля. Якщо говорити про неофіційні, то це близько 40%, які виступають за продовження так званої "спеціальної військової операції", зазначив Вадим Скібіцький.

Також він нагадав, що завданнями рф у війні проти України залишаються вихід на адмінкордони Донецької та Луганської областей та збереження контролю над усіма тимчасово окупованими українськими територіями.

У росії зростає рівень невдоволення війною ― Скібіцький 21.12.23, 21:42

"Цілі, які ставив перед собою путін щодо проведення так званої "сво", — не досягнуті ані в 2022, ні в 2023 році. Він їх просто переносить на наступний рік",- зауважив Скібіцький.

У росії оголосили в розшук начальника ГУР України Буданова14.12.23, 08:59

Ганна Оніщенко

Війна

Популярні

Новини по темі

Безпечна новорічна ялинка: в МВС нагадали правила

 • 33197 переглядiв