ukenru
zmi-navalniy-povnistyu-priyshov-do-tyami

ЗМІ: Навальний повністю прийшов до тями

 • 15578 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Російський опозиціонер Олексій Навальний повністю прийшов до тями після виходу з коми. Про це з посиланням на джерела повідомляє російське видання The Insider, передає УНН.

"Як стало відомо з наших джерел, Олексій Навальний у вівторок повністю прийшов до тями після того, як його вивели з медичної коми. Його стан здоров'я краще, ніж можна було б очікувати в такій ситуації. Йому навіть вдалося згадати події, що передували отруєнню, аж до того, як він втратив свідомість від болю в туалеті літака", - пише видання.

Як вказано, охорона госпіталю була посилена після того, як Навальний прийшов в себе.

"Відповідно до джерела, для зустрічі з Навальним треба подолати три кордони охорони. Найвищий рівень безпеки ("Червона загроза") був введений вчора саме після того, як стало ясно, що Навальний все пам'ятає, що робить його положення більш небезпечним", - йдеться у матеріалі.

Лікарі дозволили пускати до Навального відвідувачів (раніше, крім лікарів, до нього пускали тільки дружину), додало видання.

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний відчув себе погано 20 серпня під час перельоту з Томська в Москву. Літак екстрено посадили в Омську, де опозиціонера госпіталізували. Він перебував у комі. Омські лікарі провели низку аналізів і прийшли до висновку, що подія не є отруєнням. 22 серпня Навального перевезли на лікування до Німеччини. Після його ввели в штучну кому. 7 вересня опозиціонера вивели з коми.

Соратники Навального вважають, що він був отруєний і заявляють, що це пов’язано з його політичною діяльністю. У Кремлі заперечують причетність до інциденту з політиком.

2 вересня офіційний представник уряду Німеччини заявив, що в організмі російського опозиціонера Олексія Навального знайшли сліди отрути з групи “Новачок”.

Українські Національні Новини

Новини Світу