zelenskyi-zbilsheno-kilkist-prykordonnykiv-na-kordoni-z-rf-ta-bilorussiu

Зеленський: збільшено кількість прикордонників на кордоні з рф та білоруссю

 • 27611 переглядiв

Президент України повідомив про посилення охорони кордону з рф та білоруссю. На Волині побудовано фортифікаційні споруди, встановлено протитанкові рови та загороджувальні паркани для захисту від можливого вторгнення.

В усіх областях України, які межують із росією та білоруссю, збільшили кількість прикордонників. Про це заявив  Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Волинської області, повідомляє УНН із посиланням на ОП. 

З нашого боку є міцний захист і в особовому складі щодо чисельності, і в лініях оборони. В усіх областях, які мають кордон із росією та білоруссю, також збільшили кількість прикордонників. І ми продовжуємо це посилювати

- заявив Глава держави.

Зеленський також вказав, що з початку повномасштабного вторгнення рф у Волинській області були побудовані протитанкові рови, загороджувальні паркани та взводні опорні пункти з вогневими позиціями. 

На напрямках імовірного руху броньованої техніки окупантів встановлені залізобетонні конструкції та захисні споруди для укриття особового складу.

Доповнення 

Президент України відвідав Волинську область для огляду будівництва фортифікацій. Зеленський провів безпекову нараду щодо захисту держкордону в областях, які межують з росією та білоруссю.

Популярні

Новини по темі