zelenskyi-zaiavyv-shcho-ne-bachyt-uspikhu-rf-v-operatsii-na-kharkivshchyni-i-skazav-koly-ukraina-vidnovyt-polozhennia

Зеленський заявив, що не бачить успіху рф в операції на Харківщині і сказав, коли Україна відновить положення

 • 34743 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що не бачить успіху рф в операції на Харківщині. Він зазначив, що Україна зможе відновити свої позиції після укомплектування резервів.

Президент Володимир Зеленський заявив, що не бачить успіху росії в її  операції щодо Харківщини та зазначив, що коли в України будуть укомплектовані резерви, то вона зможе відновити положення. Про це він повідомив в інтервʼю ВВС, передає кореспондент УНН.

росія дійсно почала прорив на Харків. Її ціль була окупація міста в якому живе півтора мільйона людей. Це дійсно велике місто, дуже велике… Але ми зупинили цей наступ. Їх наступ провалився. Біля 20 тис. їх людей загинули. Це їм коштували ці села. Так, села, вони в цій сірій зоні. "Сіра" зона не, тому що ми визначили, що вона "сіра", ні. Вона обстрілювалася і там люди були вивезені заздалегідь. Я не бачу успіху в цій операції. Коли у нас будуть укомплектовані резерви ми відновимо положення

- розповів Зеленський.

Доповнення

15 липня 2024 року Зеленський повідомляв, що в  Україні 14 бригад, які неукомплектовані сформовані давно. Вони не зовсім без зброї. Щось почало надходити, артилерія тощо, але до позитивного результату ще довго.

Під нічну атаку рф потрапила залізниця на Харківщині: є 4 поранених, пошкодження та затримки поїздів20.07.24, 12:37

Популярні

Новини по темі

Графіки відключень скасовані з 12:00 до 15:00 – ДТЕК

 • 17502 переглядiв