zelenskyi-ukrainska-oboronna-haluz-staie-vzhe-zovsim-inshoiu-bilsh-sylnoiu-bilsh-efektyvnoiu

Зеленський: "українська оборонна галузь стає вже зовсім іншою – більш сильною, більш ефективною"

 • 40542 переглядiв

Президент Зеленський заявив про посилення оборонної галузі України та залучення іноземних інвестицій. Україна планує збільшити виробництво далекобійних дронів та покращити їх якість.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська оборонна галузь стає вже зовсім іншою – більш сильною, більш ефективною. В оборонному виробництві почали реально та помітно працювати іноземні кошти, і це велике досягнення для України. Також Україна готує кроки щодо далекобійних дронів, щоб вийти на більшу кількість і більшу якість. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Як заявив Зеленський, сьогодні була дуже детальна й тривала розмова з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним щодо аналізу роботи міністерства та відповідних підприємств "оборонки" – те, що досягнуте, і те, що заплановане.

Хороші результати є. Багато різних аспектів – і щодо нашої броньованої техніки, і щодо дронів, і щодо артилерії. Відчутно, що галузь стає вже зовсім іншою – більш сильною, більш ефективною. Дуже важливо, що нарешті в оборонному виробництві почали реально й помітно працювати іноземні кошти, і це велике наше досягнення. Не лише кошти державного бюджету, а й інвестиції партнерів в оборонне виробництво в Україні. Сьогодні ми визначились і з "Укроборонпромом", і з нашими ракетниками щодо оновлених завдань. Щодо багатьох напрямів маємо не просто вже потенціал чи якісь певні результати, а постачання для виконання завдань Силами оборони та безпеки – постачання, що зростає. Плюс щодо наших далекобійних дронів ми готуємо кроки, щоб вийти на більшу кількість і більшу якість. Україна свої інтереси завжди вмітиме захищати

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент Зеленський заявив про прогрес у ракетній програмі України. Він підкреслив важливість досягнення максимальної оборонної самостійності для країни.

Популярні

Новини по темі