zelenskyi-ukraina-otrymala-defitsytni-rakety-do-system-ppo-i-novi-zenitni-kompleksy

Зеленський: Україна отримала дефіцитні ракети до систем ППО і нові зенітні комплекси

 • 33650 переглядiв

Президент Зеленський вказав, що Україна отримала ракети для своєї нинішньої протиповітряної оборони та нові зенітні системи від партнерів; внутрішнє виробництво збільшилося

Президент України Володимир Зеленський повідомив у понеділок, що провів чергову селекторну нараду, за результатами якої повідомив про отримання від партнерів дефіцитних ракет до наявних систем ППО, і нових сучасних зенітних комплексів, пише УНН.

Щоденний селектор. Триває виконання важливих оборонних домовленостей з нашими партнерами. Отримали як дефіцитні ракети до наявних систем ППО, так і нові, сучасні зенітні комплекси. Вдячний нашим друзям.

- написав Зеленський у соцмережах.

З його слів, "дають результат і зусилля з нарощування власного виробництва". "Уперше вийшли на показник шість "Богдан" на місяць. І вже бачимо, як збільшити його ще", - вказав Президент.

Також, зі слів Зеленського, він отримав доповіді розвідок, зведення з фронту. "Оборонні бої на Бахмутському та Авдіївському напрямках, активні дії на півдні", - зазначив він.

"Херсон. Надзвичайні служби, ОВА та МВА долають наслідки чергового варварського обстрілу та допомагають постраждалим. А сили оборони реалізують задум, як відбити ворогу можливості й бажання тероризувати місто", - вказав Президент.

Популярні

Новини по темі

Toyota планує збільшити продаж "зелених" авто у Європі до 2026 року

 • 27642 переглядiв

У Рівному жінка народила 17-ту дитину

 • 24630 переглядiв

Оксфордський словник назвав слово 2023 року

 • 27210 переглядiв

На Полтавщині чоловіка придавило під час ремонту легковика

 • 24985 переглядiв