ukenru
zelenskyi-uchasnykam-ramshtainu-rosiia-tsoho-roku-zapustyla-po-ukraini-vzhe-9000-kabiv-nam-terminovo-potribni-patriot

Зеленський - учасникам "Рамштайну": росія цього року запустила по Україні вже 9000 КАБів, нам терміново потрібні Patriot

 • 13750 переглядiв

Президент України Зеленський терміново запросив у партнерів щонайменше 7 комплексів протиракетної оборони Patriot для захисту українських міст від російських повітряних атак і ракет.

Президент України Володимир Зеленський під час виступу перед партнерами на засіданні у форматі "Рамштайн" наголосив на необхідності Україні щонайменше 7 комплексів ППО Patriot для захисту, вказавши, що росія застосувала проти України вже понад 9 тисяч керованих авіаційних бомб цього року, пише УНН.

Деталі

"Повітряний щит. Цього року росія застосувала проти України вже понад 9 тисяч керованих авіаційних бомб. І нам потрібна можливість збивати бойові літаки, щоб вони не наближалися до наших позицій і кордонів. І це можливо. Це так само можливо, як захистити міста України від російських ракет", - сказав Президент.

Нам терміново потрібні системи "Петріот" і ракети до них. Це те, що може і повинно рятувати життя прямо зараз. Щоб наші міста були в безпеці, необхідно хоча б 7 "Петріотів"

- зазначив Зеленський.

Рамштайн-21: голова Пентагону відкрив засідання контактної групи, до учасників звернувся Зеленський26.04.24, 15:04 • [views_0]