zelenskyi-pryznachyv-sandyhu-derzhupovnovazhenym-amku-shcho-vidomo

Зеленський призначив Сандигу держуповноваженим АМКУ: що відомо

 • 30096 переглядiв

Володимир Зеленський призначив державним уповноваженим Антимонопольного комітету України Максима Сандигу, який до цього обіймав посаду заступника голови Донецької обласної державної адміністрації.

Президент України Володимир Зеленський призначив Максима Сандигу, який раніше працював заступником голови Донецької облдержадміністрації, державним уповноваженим Антимонопольного комітету України. Про це стало відомо з указу президента, пише УНН.

Призначити Сандигу Максима Вікторовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України

- йдеться в указі №822/2023.

Доповнення

Максим Сандига народився 17 червня 1985 року, у Харкові. У 2007 році закінчив Академію адвокатури України, за спеціальністю "Правознавство". У 2011 році закінчив Національну академія прокуратури України, за спеціальністю – "Правознавство", освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр права.

Завтра Зеленський проведе підсумкову пресконференцію18.12.23, 12:47

Працював юристом, помічником прокурора Деснянського району Києва. З 2014 по 2020 рік працював на різних посадах у Генеральній прокуратурі. З 2020 по 2021 рік займав посаду заступника керівника департаменту - керівник першого відділу перевірок Департаменту з питань дотримання законодавства про конфлікт інтересів та обмежень щодо запобігання корупції Національного агентства з питань запобігання корупції.

З січня 2021 року займав посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Нагадаємо

У вересні Верховна Рада призначила колишнього очільника Донецької ОВА Павла Кириленка головою Антимонопольного комітету.

Павло Башинський

Політика

Популярні

Новини по темі

Рада ЄС ухвалила 12-й пакет санкцій проти росії

 • 26244 переглядiв

Окупанти вдарили по Херсону з артилерії, є загиблий

 • 29825 переглядiв

Ісландські музиканти закликають "бойкотувати Євробачення"

 • 26922 переглядiв