zelenskyi-pro-89-zbytykh-shakhediv-taka-zh-efektyvnist-potribna-vid-raket-i-aviatsii-rf-neobkhidni-rishennia-partneriv-shchodo-ppo-ta-dalekobiinosti

Зеленський про 89 збитих "шахедів": така ж ефективність потрібна від ракет і авіації рф, необхідні рішення партнерів щодо ППО та далекобійності

 • 23369 переглядiв

Президент України повідомив про успішне відбиття нічної атаки російських дронів. Зеленський закликав партнерів надати більше систем ППО для повного захисту українського неба.

Президент України Володимир Зеленський повідомив про успішне відбиття нічної атаки російських дронів і наголосив, що така ж ефективність захисту потрібна від ворожих ракет і авіації рф, тож необхідні сміливі рішення партнерів щодо ППО та далекобійності, пише УНН.

Деталі

"89 "шахедів" збито за минулу ніч. Усі, які були застосовані російськими терористами під час цієї атаки. І це важливий результат. Українці можуть повністю захистити своє небо від російських ударів, коли мають для цього достатнє забезпечення", - вказав Зеленський у соцмережах.

"Така ж ефективність захисту потрібна й від російських ракет, і від бойової авіації окупанта. І це можливо забезпечити. Необхідні достатньо сміливі рішення партнерів – достатньо систем ППО, достатньо далекобійності. А українці зроблять усе правильно та влучно", - заявив Президент України.

Сили ППО збили ракету Х-59 та 89 ударних БПЛА - Олещук 31.07.24, 09:42

Популярні

Новини по темі