zelenskyi-perekonanyi-shcho-pytannia-dozvolu-vykorystannia-dalekobiinoi-zbroi-tse-spravedlyvist

Зеленський переконаний, що питання дозволу використання далекобійної зброї – це справедливість

 • 19496 переглядiв

Зеленський вважає справедливим дозволити Україні використовувати далекобійну зброю країн-партнерів для нанесення ударів вглиб росії, і каже, що це питання необхідно вирішити.

Президент України Володимир Зеленський вважає справедливим надання дозволу Україні бити далекобійною зброєю країн-партнерів вглиб території рф, і говорить, що тому це питання потрібно дотиснути. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

Раніше удари вглиб росії були неможливі і нашими розробками. Скажемо так, позитивно це не сприймалось деякими лідерами - вони називали це "політикою деескалації"

- каже Зеленський.

За його словами, зараз питання використання української зброї по території росії ніхто не підіймає.

Це історія про те, як у них всіх був шок. І після цього шоку, партнери почали звикати до цього. Зараз партнери це питання не підіймають і я вважаю, що це вже непогано… Сьогодні питання биття зброєю партерів вглиб росії сприймається складно, хоча деякі позитивні сигнали стосовно далекобійних речей ми почали отримувати. Треба дотиснути, бо це справедливо

- додав Зеленський.

Нагадаємо

США ведуть розмови з Україною щодо дозволу на застосування американської далекобійної зброї для ударів по території вглиб росії.

У Зеленського розповіли, що мається на увазі під терміном "удари вглиб росії"12.07.24, 15:40

Популярні

Новини по темі