zelenskyi-na-kharkivshchyni-proviv-naradu-shchodo-bezpekovoi-ta-enerhetychnoi-sytuatsii-v-rehioni

Зеленський на Харківщині провів нараду щодо безпекової та енергетичної ситуації в регіоні

 • 46102 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів нараду в Харківській області щодо безпекової та енергетичної ситуації. Основна увага була приділена підготовці регіону до опалювального сезону та забезпеченню теплом і електрикою.

Президент України Володимир Зеленський, який сьогодні перебуває з робочим візитом на Харківщині, провів нараду щодо безпекової та енергетичної ситуації у регіоні. Про це глава держави розповів у Telegram, передає УНН.

Деталі

За словами президента, найбільше уваги приділили майбутньому опалювальному сезону. 

Харківщина. Нарада щодо безпекової та енергетичної ситуації.  Основна увага – підготовці Харкова та області до опалювального періоду. Були доповіді про оперативну ситуацію, захист об’єктів енергетичного сектору, подолання енергодефіциту й забезпечення теплом та електрикою в осінньо-зимовий період

- розповів глава держави. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський відвідав Дергачі, де оглянув відновлені багатоквартирні будинки та поспілкувався з мешканцями. У місті відновили 18 будинків, тривають роботи з відновлення амбулаторії та реалізуються проєкти з відбудови житла й лікарень.

Зеленський відвідав командний пункт ССО біля Вовчанська: заслухав доповідь щодо діяльності спецпризначенців29.07.24, 13:34

Популярні

Новини по темі

Ворог пообіді обстріляв житлові квартали Херсона

 • 31512 переглядiв

Кіберфахівці ГУР атакували центробанк рф - джерело

 • 29910 переглядiв