zavtra-mozhlyvi-masovani-obstrily-naselenykh-punktiv-shcho-znakhodiatsia-vzdovzh-dnipra-v-tomu-chysli-khersona-ova

Завтра можливі масовані обстріли населених пунктів, що знаходяться вздовж Дніпра, в тому числі Херсона - ОВА

 • 40674 переглядiв

Голова Херсонської ОВА попередив про можливі масовані обстріли вздовж Дніпра 2 серпня, через день ВДВ у рф. Жителів закликали залишатися вдома та бути готовими до укриття.

Завтра, 2 серпня, можливі масовані обстріли населених пунктів, що знаходяться вздовж Дніпра, у тому числі Херсона. Це пов’язано із святкуванням в рф дня вдв, адже в рф схиблені на символізмі. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

Завтра, 2-го серпня, можливі масовані обстріли населених пунктів, що знаходяться вздовж Дніпра, у тому числі Херсона. Цього дня росіяни, схиблені на символізмі, святкують день вдв. Тому ймовірні ворожі терористичні атаки

- повідомив Прокудін.

Він закликав жителів області завтрашній день провести краще вдома та не пересуватися вулицями без гострої потреби та не відвідувати людні місця.

У разі обстрілів, пройдіть до найближчого сховища або вуличного укриття. Бережіть себе

- додав Прокудін.

Нагадаємо

У Херсонській області минулої доби російські війська атакували 20 населених пунктів, поціливши житлові та цивільні об'єкти, 1 людина загинула, 10 поранено. У регіоні вночі знищили 2 дрони типу Shahed.

У липні російські війська посилили атаки на Херсон та громаду, вбивши 13 та поранивши 123 мирних жителів. Це майже втричі більше, ніж у червні, з лише двома днями без постраждалих за весь місяць. 

Популярні

Новини по темі

Україна завершила виступи на Олімпіаді-2024 з тенісу

 • 12734 переглядiв