ukenru
zaporizhzhia-rosiiany-obstrilialy-z-artylerii-huliaipolia-ye-poranenyi

Запоріжжя: росіяни обстріляли з артилерії Гуляйполе, є поранений

 • 27977 переглядiв

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу прифронтового міста Гуляйполе Запорізької області 73-річний чоловік отримав поранення і був госпіталізований.

Російські загарбники знову обстріляли Гуляйполе з артилерії. Через цю атаку травм зазнав місцевий мешканець. Його ушпиталили. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Другий день поспіль рашисти травмують мирних мешканців прифронтового Гуляйполя. 73-річний чоловік отримав поранення під час ворожого артилерійського обстрілу. Його доставили у лікарню.

- написав Федоров.

Деталі

Очільник владив області вкотре зауважив, що ворог підступний і наразі чи не єдиний шлях врятуватися - це евакуація. Федоров нагадав, що для мешканців Запоріжжя є можливість безкоштовно переїхати у більш безпечне місце, та нагадов гарячі лінії для бажаючих виїхати із прифронтових громад:

Цілодобова гаряча лінія "Координаційного гуманітарного центру" - 0 800 339 291

Евакуаційні групи Національної поліції України:

- для жителів Пологівського району – 050-272-72-76;

- для жителів Василівського району – 097-826-20-02.

Під час евакуації люди отримують всю необхідну допомогу - фінансову, гуманітарну і соціальну.

- додав очільник ОВА.

Ворог атакував дроном вантажівку на Сумщині, водій загинув14.04.24, 11:52 • [views_0]

Нагадаємо

Напередодні 46-річна жінка була поранена під час артилерійського обстрілу росіянами прифронтового міста Гуляйполе у дворі власного будинку, її доставили до лікарні. Загалом, поранені внаслідок російського обстрілу Гуляйполя того дня були дві людини. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров,