zaharbnyky-z-metoiu-shturmovykh-dii-peremistyly-viiska-v-raioni-lyptsiv-na-kharkivshchyny-otu-kharkiv

Загарбники, з метою штурмових дій, перемістили війська в районі Липців на Харківщини – ОТУ "Харків"

 • 21621 переглядiв

Російські війська здійснили перегрупування в районі Липців на Харківщині, ймовірно готуючись до штурму. Загарбники нарощують систему зв'язку та поповнюють запаси для забезпечення наступальних дій.

зс рф здійснили перегрупування особового складу в районі населеного пункту Липці: йдеться про ймовірну підготовку до штурму, наразі – загарбники нарощують систему зв’язку та інші запаси.

Пише УНН із посиланням на телеграм-канал оперативно- тактичного угруповання "Харків".

Деталі

В контексті обстановки в операційній зоні ОТУ "Харків" станом на 9.30 16.08.2024, повідомляється, що в районі населеного пункту Липці російські окупанти здійснили перегрупування особового складу.

Перегрупування здійснено "з метою забезпечення штурмових дій нарощують систему зв’язку, поповнюють боєкомплект та запаси води", інформує ОТУ "Харків".

Крім того:

В районі населеного пункту Огірцеве відмічено доставку особового складу з застосуванням мототехніки.

У Вовчанську відмічається перегрупування особового складу противника з підрозділів 4-ї добровольчої штурмової бригади та 82-го мотострілецького полку 69-ї мотострілецької дивізії 6-го армійського корпусу у центральній частині міста з метою продовження штурмових дій.

В районі населеного пункту Глибоке противник провів пошук та евакуацію санітарних втрат, здійснює заходи логістичного забезпечення з використанням безпілотних систем.

Обстріли рф Харківщини за добу: 2 загиблих, 12 постраждалих. Пошкоджено школу, дитсадок та ЦНАП16.08.24, 09:35

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

США схвалили продаж Німеччині ракет Patriot на 5 млрд доларів

 • 11579 переглядiв

СБУ нейтралізувала агентурну мережу фсб у Херсоні

 • 24024 переглядiв