zaharbnyky-maiut-znachni-problemy-z-lohistykoiu-ta-osobovym-skladom-tsentr-sprotyvu

Загарбники мають значні проблеми з логістикою та особовим складом - Центр спротиву

 • 21704 переглядiв

росія стикається зі значною нестачею особового складу та матеріально-технічного забезпечення для своїх окупаційних сил в Україні, при цьому війська змушені пересуватися пішки через брак транспортних засобів, а критичний дефіцит робочої сили не дає їм можливості піти у відпустки.

росія стикається з дедалі суттєвішим дефіцитом особового складу і технічного забезпечення окупаційних військ. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, передає УНН.

Вичерпується не тільки особовий склад російської армії, котрий ліквідовують Сили Оборони, але й технічне забезпечення окупаційних військ,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що це підтверджує підпілля на східному напрямку. Йдеться про те, що армія противника зазнає величезних логістичних незручностей. Через брак автомобілів, особовому складу доводиться переміщатися пішки. Чи це на позиції, чи, до прикладу, для того, щоб відправити в опрацювання рапорт на відпустку.

Більше того, такі рапорти, навіть якщо й "доходять" до командування, то потрапляють у смітник. Через критичний дефіцит живої сили противника, про відпустку окупанти й мріяти не можуть,

- зауважують партизани.

Нагадаємо

За словами президента Володимира Зеленського, росія готується мобілізувати 300 000 додаткових військових для можливого нового наступу на Україну 1 червня.

Популярні

Новини по темі

Півмільйона не потрібно: Зеленський про мобілізацію

 • 77381 переглядiв