ukenru
za-tizhden-na-natsvidbir-yevrobachennya-2022-podali-53-zayavki

Учасники телешоу та зірки TikTоk: за тиждень на нацвідбір Євробачення-2022 подали 53 заявки

 • 21266 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Суспільний мовник отримав 53 заявки від охочих представляти Україну на 66-му пісенному конкурсі "Євробачення" в італійському Турині. Про це повідомляє УНН із посиланням на Національну суспільну телерадіокомпанію України.

Деталі

Заявку на участь в національному відборі Євробачення-2022 подало 46 виконавців. Деякі з них надіслали по кілька варіантів конкурсних пісень.

Серед заявників — гурти та сольні виконавці. Є учасники проектів "Голос країни", "Х-фактор", "Дитяче Євробачення", а також зірки TikTok. Заявки надійшли не лише з України, а й з Угорщини, Німеччини, Вірменії.

За словами виконавчого продюсера розважального мовлення Суспільного Станіслава Мєдвєдєва, серед поданих заявок є частина неправильно заповнених. Найпоширеніші помилки — пісня, тривалість якої більше ніж 3 хвилини, та неоригінальна композиція. Також є заявки, в яких музику записали без самої пісні.

Додамо

Прийом заявок триватиме до 10 січня, для участі потрібно повністю заповнити анкету.

Суспільне визначить осіб, які увійдуть до шортлиста, та оприлюднить список фіналістів на сайтах до 24 січня 2022 року.

У лютому відбудеться фінал, на якому за допомогою голосування журі та глядачів визначать переможця під час прямого ефіру на телеканалах Суспільного.

Нагадаємо

Євробачення-2022 відбудеться у травні 2022 року в Турині (Італія).

У 66-му міжнародному пісенному конкурсі візьме участь 41 країна.

Переможцем Євробачення-2021, який відбувся у Роттердамі (Нідерланди), став італійський гурт Måneskin із піснею Zitti E Buoni. Український гурт Go_A з піснею “Шум” посів 5 місце.

Українські Національні Новини

Суспільство