ukenru
za-sprobu-nayizdu-nivoyu-na-nagvardiytsiv-u-novikh-sanzharakh-choloviku-prosyat-aresht

За спробу наїзду "Нивою" на нагвардійців у Нових Санжарах чоловіку просять арешт

 • 11522 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Сторона обвинувачення наполягатиме на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який направив "Ниву" в стан нагвардійців в Нових Санжарах під час протестів проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян. Про це на брифінгу у Нових Санжарах сказав радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко, передає кореспондент УНН.

"Мова йде про затриманого, який був затриманий у порядку статті 208 КПК і звинувачується у погрозі насильства щодо працівника правоохоронного органу і обвинувачується по 345 статті Кримінального кодексу України. Сьогодні для нього обиратиметься судом запобіжних захід, і ми наполягаємо, щоб цей запобіжний захід був тримання під вартою", - сказав Варченко.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков раніше заявив, що наразі затриманий чоловік, який направив "Ниву" в стан нагвардійців в Нових Санжарах. Однак в найближчу добу оголосити підозру можуть ще 6, серед них ті, хто кидали каміння в поліцейського, в автобуси, активно билися і словесно погрожували.

Літак із евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП