ukenru
za-otrimannya-nezakonnoyi-kompensatsiyi-za-zhitlo-sudutimut-eksnardepa-polyakova

За отримання незаконної компенсації за житло судитимуть екснардепа Полякова

 • 11770 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. До Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт про обвинувачення народного депутата України VIII скликання Максима Полякова, якого підозрюють у незаконному отриманні компенсації за житло у сумі понад 360 тисяч грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"5 червня 2020 року прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт про обвинувачення народного депутата України VIII скликання у незаконному отриманні 367 тис. гривень компенсації за винайм житла у столиці, а також внесенні недостовірних відомостей до декларацій за 2016–2017 роки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні обвинувальний акт скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, завершено досудове розслідування щодо народного депутата України VIII скликання Максима Полякова, якого підозрюють у незаконному отриманню компенсації за житло у сумі понад 300 тисяч грн.

Як повідомлялося, народному депутату України VIII скликання Максиму Полякову повідомлено про підозру через незаконне отримання 367 тис. гривень компенсації за винайм житла у столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП