ukenru
za-misyats-na-zakarpatti-rozmitnili-ponad-1500-yevroblyakh

За місяць на Закарпатті розмитнили понад 1500 "євроблях"

 • 8632 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. З дня набуття чинності законів про акцизи на легкові автомобілі, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням в Україні автомобілів на іноземній реєстрації Закарпатська митниця станом на сьогодні розмитнила 1510 автомобілів на іноземній реєстрації. Про це повідомила прес-служба ДФС у Закарпатській області, передає УНН.

"Громадяни продовжують активно оформлювати транспортні засоби з іноземною реєстрацією на Закарпатській митниці ДФС. Станом на ранок 26 грудня 2018 року кількість оформлених митницею легкових автомобілів фізичних осіб склала 1510", – йдеться в повідомленні.

Сума від митного оформлення цих автомобілів складає понад 96,8 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці продають нерозмитнені євробляхи за кілька сотень доларів

"Середня митна вартість таких авто склала 3800 доларів США", – уточнили у ДФС.

Нагадаємо, 25 листопада набули чинності закони № 8487 і № 8488 про акцизи на легкові автомобілі, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням автомобілів на іноземній реєстрації.

Зазначимо, після підписання Президентом Петром Порошенком законів щодо "євроблях" власники автомобілів на єврономерах вийшли на акції на кордоні. 28 листопада усі під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску на західному кордоні і які були заблоковані протестувальниками, повністю розблокували.

Українські Національні Новини

Економіка