ukenru
za-faktom-smertelnoyi-dtp-na-mikolayivschini-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

За фактом смертельної ДТП на Миколаївщині відкрили кримінальне провадження

 • 8972 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. За фактом ДТП на Миколаївщині, в результаті якої загинуло три людини, відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб), що караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - сказано у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що 3 листопада, близько 12:30 на автодорозі Н-24 "Благовіщенське - Миколаїв" у Вознесенському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобілю Volvo, під керуванням 33-річного жителя Львова, та легкового автомобілю Fiat.

У результаті автоаварії загинули 46-річний водій та двоє пасажирів Fiat – жінки 46-ти та 66-ти років, жителі міста Миколаїв.
Водій вантажівки не постраждав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП