ukenru
za-dobu-rosiia-obstriliala-4-hromady-na-chernihivshchyni-zafiksovano-64-vybukhy

За добу росія обстріляла 4 громади на Чернігівщині, зафіксовано 64 вибухи

 • 31262 переглядiв

За добу росія обстріляла 4 громади в Чернігівській області, зафіксовано 64 вибухи від мінометних та артилерійських ударів.

12 серій ударів з мінометів та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області завдали російські війська протягом доби. Про це повідомили на сторінці Північний кордон. Держприкордонслужба у Facebook у добовому зведенні 17 квітня, передає УНН.

Деталі

"російська окупаційна армія продовжує застосовувати властиву собі тактику терору і веде обстріли по численних цивільних об'єктах нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом доби російські війська завдали 12 серій ударів з мінометів та ствольної артилерії по прикордонню Чернігівської області. Зафіксовано 64 вибухи.

При цьому у Новгород-Сіверській громаді зафіксовано 7 вибухів (приходи, ймовірно з мінометів 120 мм) в напрямку н.п. Гремʼяч.

У Семенівській громаді - 32 вибухи (приходи, ймовірно з міномета 120 мм та ствольної артилерії) в напрямку н.п. Бучки, Лісківщина, Медведівка, Блешня, Прогрес та Карповичі.

У Сновській громаді 23 вибухи (приходи, з міномета 120 мм та ствольної артилерії) в районі н.п. Єліне та Хрінівка.

А також у Городнянській громаді зафіксовано 2 вибухи (приходи, зі ствольної артилерії) в районі н.п. Гасичівка.

Інформація про загиблих та поранених внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована.

Нагадаємо

Щонайменше 4 людини загинули і 5 отримали поранення в результаті російського ракетного удару по Чернігову, причому кількість жертв, ймовірно, буде більшою.

17.04.24, 09:40 • [views_0]