ukenru
z-pochatku-rezhimu-tishi-misiya-obsye-zafiksuvala-tisyachu-porushen-na-donbasi-zvit

З початку "режиму тиші" місія ОБСЄ зафіксувала тисячу порушень на Донбасі - звіт

 • 16577 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з 27 липня до 17 вересня зафіксувала в цілому 1 052 порушення режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях. Про це йдеться в звіті ОБСЄ від 17 вересня, передає УНН.

"Після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня, на якому була досягнута домовленість про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня до кінця звітного періоду (звіт заснований на інформації, що надійшла від моніторингових команд станом на 19:30 16 вересня - ред.) СММ зафіксувала загалом 1 052 порушення режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях (зокрема 193 вибухи, 9 невизначених боєприпасів, що пролетіли, 13 освітлювальних ракет, а також 837 черг і пострілів)", - йдеться у звіті.

Нагадаємо, опівночі 27 липня в районі проведення операції Об’єднаних сил розпочався повний та всеосяжний режим припинення вогню. 6 вересня бойовики відкрили вогонь по українським військовим - у районі Красногорівки та Шумів, один український військовий був поранений. У той же день противник відкрив вогонь неподалік Причепилівки на Луганщині. Один військовий загинув.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП