ukenru
z-pochatku-dobi-boyoviki-4-razi-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viyskovikh-1

З початку доби бойовики 4 рази обстріляли позиції українських військових

 • 7874 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання чотири рази обстріляли позиції українських військ на Донбасі. Втрат немає. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута, передає кореспондент УНН.

"Від початку цієї доби, станом на 9-ту ранку зафіксовано чотири ворожі вогневі провокації із застосуванням піхотного озброєння. Усі вони відбулися на Донецькому напрямку. Вночі противник двічі вів обстріли оборонців Лебединського з кулеметів великого калібру та стрілецької зброї", - сказав Праута.

За його словами, під ранок з такого ж озброєння окупанти обстріляли опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил біля населеного пункту Водяне.

Водночас близько 7-ї ранку протягом майже години вели вогонь по позиціях наших підрозділів в районі Широкиного, використовуючи стрілецьку зброю та ручні гранатомети.

"Наші військові вогонь у відповідь не відкривали. Втрат у лавах Об’єднаних сил від початку поточної доби немає, ситуація повністю контрольована українськими підрозділами", - зазначив Праута.

Нагадаємо, бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник 2 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП