ukenru
yermak-zustrivsia-z-predstavnykamy-relihiinykh-hromad-hovoryly-pro-vazhlyvist-donosyty-svitovi-pravdu-pro-viinu-v-ukraini

Єрмак зустрівся з представниками релігійних громад: говорили про важливість доносити світові правду про війну в Україні

 • 63882 переглядiв

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив з представниками релігійних громад важливість донесення до світу правди про воєнні злочини росії та необхідність підтримки України.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив із представниками релігійних спільнот важливість донесення світові правди про війну та необхідності підтримки України. Про перебіг зустрічі повідомили в Офіційному інтернет-представництві Президента України, передає УНН.

Деталі

У ці зустрічі взяли участь віруючі Української церкви християн віри євангельської, Православної церкви України, Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, Українського біблійного товариства, Української євангельської церкви, Української греко-католицької церкви, а також представники Інституту релігійної свободи.

Без віри нічого немає й нічого не відбувається. Дякую вам за те, що ви даєте таку важливу для наших людей духовну підтримку.

– звернувся до учасників Єрмак.

Андрій Єрмак подякував присутнім за те, що вони роблять на своєму рівні для наближення перемоги України й настання миру. Керівник Офісу Президента наголосив, що релігійні спільноти є важливим джерелом донесення правди про події, що відбуваються в Україні впродовж повномасштабної російської агресії. Зокрема, про жахливі злочини російських окупантів, утиски свободи віросповідання, які чинить росія на тимчасово окупованих територіях.

Єрмак акцентував, що сьогодні надзвичайно важливо зберігати й посилювати рівень підтримки України в державах-партнерах, достукатися до їхніх громадян і політиків на всіх рівнях, та нести правду про війну в Україні.