yecherha-kozhni-6-z-10-avtobusiv-peretnuly-kordon-za-onlain-zapysom-do-polshchi

єЧерга: кожні 6 з 10 автобусівза онлайн-записом перетнули кордон з Польщею

 • 19739 переглядiв

З серпня 2023 року 100 тисяч автобусів перетнули кордон України за онлайн-записом у системі єЧерга. Послуга доступна на 28 пунктах пропуску, з можливістю обрати час перетину на 16 з них.

Уже 100 тисяч автобусів перетнули кордон України за онлайн-записом у системі "єЧерга", 61% з них - на кордоні з Польщею. Послуга доступна на 28 пунктах пропуску, з можливістю обрати час перетину на 16 з них. Про це повідомило Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України у четвер, пише УНН.

Із серпня минулого року вже 100 тисяч автобусів перетнули кордон за онлайн-записом у системі єЧерга. Це понад 61 тисяча перетинів кордону з Польщею, 13 тисяч із Румунією та понад 12 тисяч із Молдовою

- повідомили в Агентстві відновлення у соцмережах.

Систему масштабували в лютому 2024 року - послуга стала доступною на 28 пунктах пропуску. На 16 з них перевізники можуть обирати час перетину кордону автобусом відповідно до його розкладу руху. Це всі п’ять пунктів пропуску з Румунією, десять пунктів пропуску з Молдовою та "Ягодин - Дорогуськ" із Польщею, який модернізують задля пришвидшення перетину кордону, вказали у відомстві.

"На решті КПП реєстрація в системі відбувається за принципом "реєструйся та їдь". Це дає можливість аналізувати навантаження на кордон та верифікувати виконання автобусних маршрутів. Згодом можливість обирати час перетину кордону поширимо й на інші пункти пропуску. Ключова мета - попередити тривале очікування пасажирів у фізичних чергах перед пунктами пропуску", - зазначили в агентстві.

Доповнення

Послуга "єЧерга" поширюється на регулярні та нерегулярні міжнародні перевезення пасажирів. Перевезення здійснюють ліцензовані перевізники відповідно до дозволів чи журналів реєстрації шляхових листів пасажирів Interbus.

Популярні

Новини по темі

росіяни обстріляли 5 громад Сумщини: 56 вибухів за ніч

 • 16865 переглядiв