x-pratsiuie-nad-knopkoiu-ne-podobaietsia-dlia-ranzhuvannia-vidpovidei-zmi

X працює над кнопкою "не подобається" для ранжування відповідей - ЗМІ

 • 13491 переглядiв

X (колишній Twitter) Ілона Маска розробляє функцію зниження позиції для відповідей на дописи.

X Ілона Маска, раніше відомий як Twitter, продовжує розробляти функцію для відмітки "проти" (downvote) біля відповідей на пости, яка використовуватиметься для покращення їх ранжування, пише УНН з посиланням на TechCrunch.

Деталі

Хоча компанія ще офіційно не оголосила про свої плани, як вказано, функція "проти" насправді може нагадувати кнопку "не подобається", а не значок "проти" в стилі Reddit. Посилання на код, знайдені в додатку X для iOS, передбачають кнопку, яка відображається у вигляді піктограми розбитого серця поруч із кнопкою "Мені подобається" у формі серця, а також прямі посилання на функцію "проти".

Як Twitter, компанія протестувала функцію "проти" у 2021 році, напередодні придбання Ілоном Маском. Однак під час початкового експерименту Twitter протестував кнопки як за, так і проти у всіх постах. Останні тести показують, що X розглядає можливість дозволу функції "проти" відповідей тільки для того, щоб продемонструвати кращі відповіді у верхній частині довгого треду, одночасно переміщуючи відповіді, що менш сподобалися, далі по треду. Це може завадити користувачам публікувати контент, спеціально призначений для того, щоб роздратувати людей, і намагатися викликати ворожість як форму взаємодії.

Як вказано, неясно, чи розглядає X зараз можливість додавання функції "проти" до всіх публікацій на платформі чи лише до відповідей.

Доповнення

Це не єдина зміна, яку X внесла до своєї системи "лайків", коли соцмережа перейшла під контроль Маска. Нещодавно X почав приховувати лайки від публічного перегляду, дозволяючи людям, як висловився Маск, лайкати "гостріший" контент і захищати свій імідж.

Більше не Twitter: соцмережа Ілона маска офіційно переходить на домен X.com17.05.24, 19:06

Популярні

Новини по темі