ukenru
wp-tramp-oburyuvavsya-pislya-povernennya-z-yaponiyi-amerikantsiv-z-koronavirusom

WP: Трамп обурювався після повернення з Японії американців з коронавірусом

 • 15276 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. На цьому тижні президент США Дональд Трамп обурювався після того, як 14 американців, результати перевірки яких дали позитивний результат на коронавірус, були повернуті до США з Японії. Про це виданню The Washington Post повідомили представники адміністрації Трампа, передає УНН.

Так, згідно з інформацією видання, президенту США спочатку повідомили, що американці, що перебувають на борту круїзного лайнера Diamond Princess, де поширився коронавірус, привезе додому США на двох літаках, але пацієнти з інфекцією або з симптомами залишаться в Японії, де перебуває корабель.

Проте, Держдепартамент і чиновник охорони здоров'я США, як повідомляється, вирішили відправити заражених американців літаками в США і помістити їх в ізоляцію, не сказавши про це президенту.

За словами джерел в адміністрації, Трамп дізнався про зміни планів тільки після того, як громадян США вже повернули на батьківщину, і поскаржився, що рішення може зашкодити тому, як його адменістрація справляється зі спалахом.

Як повідомляв УНН, американські ЗМІ повідомляли, що щонайменше 62 громадянина США з круїзного лайнера Diamond Princess захворіли новим коронавірусів.

Українські Національні Новини

Новини Світу