vzhe-pochalasia-pidhotovka-do-nastupnoho-opaliuvalnoho-sezonu-opratsovuiutsia-rizni-stsenarii-yoho-prokhodzhennia-kudrytskyi

Вже почалася підготовка до наступного опалювального сезону, опрацьовуються різні сценарії його проходження - Кудрицький

 • 19838 переглядiв

Енергетики безперервно працюють над відновленням енергооб’єктів не тільки в тих регіонах, де зберігаються проблеми з енергопостачанням, а в усіх регіонах, які так чи інакше постраждали від атак. Наразі вже розпочато підготовку до наступного опалювального сезону, опрацьовуються різні сценарії його проходження. Про це під час брифінгу розповів голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, передає УНН.

Деталі

"Ми безперервно працюємо над відновленням енергооб’єктів не тільки в тих регіонах, де якісь проблеми з енергопостачанням зберігаються, а насправді в усіх регіонах, які так чи інакше постраждали від атак. Там де обмеження електроспоживання немає, то там намагаємося відновити якомога більше обладнання, щоб збільшити надійність, стійкість цих регіонів до можливих майбутніх атак ворога. Безумовно зараз вже почалася підготовка до наступного опалювального сезону. Ми зараз моделюємо різні сценарії його проходження і обговорюємо, що треба зробити, щоб пройти його збалансовано і з меншими ризиками", - сказав Кудрицький.

Нагадаємо

Сьогодні вночі ворог пошкодив великий енергетичний об’єкт в Харківській області. В Харкові діють відповідні обмеження електроспоживання. Також обмеження електрики, але для промислових деяких споживачів, діють на Дніпропетровщині.

Популярні

Новини по темі