vybukhy-v-krymu-mih-buty-urazhenyi-sudnoremontnyi-zavod-vlada-zaiavliaie-pro-padinnia-chastyny-rakety-na-zhytlovyi-budynok

Вибухи в Севастополі: міг бути уражений судноремонтний завод, влада заявляє про падіння частини ракети на житловий будинок

 • 23433 переглядiв

У ніч на 2 серпня в окупованому Севастополі прогриміли вибухи. Місцева влада заявляє про збиття ракет, одна з яких впала на дах житлового будинку, а інша частина - на пішохідний перехід.

У ніч із на 2 серпня в тимчасово окупованому Севастополі прогриміли потужні вибухи, місцеві жителі повідомляли про звуки стрілянини Кажуть, що міг бути уражений судноремонтний завод чорноморського флоту рф. Про це повідомив Telegram-канал "Кримський вітер", передає УНН.

Деталі

Як повідомляється, вночі вибухи місцеві жителі чули від Севастополя до Балаклави. На опублікованому відео в мережі чутно як у Севастополі звучить повітряна тривога, ведеться стрілянина, лунають потужні вибухи.

У Саках і Євпаторії теж було голосно, чутно вибухи і в Сімферополі. 

Повідомляється, що після перших вибухів із Бельбека підняли літаки.

В соцмережах публікували знімки, на яких над центром Севастополя виднівся дим.

Також писали, що у житловому районі в Севастополі, схоже впали уламки.

По інформації від підписників є приліт у районі 13-го судноремонтного заводу чорноморського флоту рф у Кілен-бухті.  Схоже, саме над ним піднімався дим.

На позиції російської військової частини ППО в Балаклаві фіксують пожежі. Час збігається з часом атаки на Севастополь.

Доповнення

Тим часом так званий "губернатор" Севастополя михайло развожаєв заявив, що вдалося відбити масовану атаку на місто. Запевняє, що було збито більше ніж 4 повітряних цілей. За його словами, частина від збитої ракети впала на газон, обірвавши лінію електропередач.  Ще одна частина ракети нібито впала на пішохідному переході.

Після обстеження одного з будинків на вулиці Симонка з'ясувалося, що на дах 9-поверхового будинку впала збита фугасна частина ракети ATACMS.

Вона пробила дах і застрягла на технічному поверсі, тому ніхто не постраждав.Мешканців будинку евакуювали.

Раніше повідомлялось, що оперативні служби росії оточили частину проспекту в Севастополі нібито через суббоєприпаси від збитої ракети ATACMS. 

Популярні

На Дніпропетровщині сили ППО збили чотири російські дрони

 • 77600 переглядiв

В російському Курську вночі пролунали вибухи

 • 107446 переглядiв

Міжнародний день пива: ТОП 20 фактів про хмільний напій

 • 102390 переглядiв

Новини по темі

Генштаб: 127 боїв за добу, третина на Покровському напрямку

 • 26921 переглядiв