vybory-v-yes-fon-der-liaien-rozpochala-kampaniiu-z-obitsianky-daty-vidsich-druziam-putina-v-yes

Вибори в ЄС: фон дер Ляєн розпочала кампанію з обіцянки "дати відсіч" друзям путіна в ЄС

 • 39599 переглядiв

Голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн пообіцяла "дати відсіч друзям путіна", які хочуть захопити майбутнє Європи, під час презентації своєї кампанії з виборів до Європейського парламенту.

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і кандидатка від правоцентристської Європейської народної партії (ЄНП) на виборах до Європейського парламенту розпочала свою кампанію. Виступаючи в Греції, вона пообіцяла "дати відсіч друзям Путіна", які бажають захопити майбутнє Європи. Про це УНН повідомляє з посиланням на Euractiv.

Деталі

Урсула фон дер Ляєн заявила, що на майбутніх виборах у ЄС у червні наша єдина і мирна Європа зіткнеться з викликом як зсередини, так і зовні.

Змалювавши численні загрози, з якими зараз стикається Європа, вона сказала, що росія веде реальну війну проти України і гібридну війну проти Європи.

росія не тільки намагається стерти Україну з лиця землі. Але агресія Росії ширша: вона проводить гібридні атаки проти Європи протягом багатьох років. Чи то кібератаки, чи то маніпулювання соціальними мережами, чи то використання мігрантів як інструментів

- сказала вона.

У Європарламенті закликають розслідувати можливий підкуп депутатів росією - Politico30.03.24, 11:29

Вона додала, що "друзі путіна" в Європі під виглядом популістів або демагогів намагаються переписати історію і захопити майбутнє.

Чи то AfD у Німеччині, чи то Національне об'єднання у Франції, чи то Конфедерація в Польщі, чи то інші. Імена можуть бути різними, але мета одна: вони зневажають наші цінності і хочуть захопити наше майбутнє

- сказала вона.

Фон дер Ляйен стала ведущим кандидатом Европейской народной партии на выборах ЕС07.03.2024, 14:07

Нагадаємо

Президент Європейської Ради Шарль Мішель зняв свою кандидатуру на виборах до Європейського парламенту і склав мандат.

Фон дер Ляйен: путина ждет военный трибунал07.03.2024, 13:33

Анна Мурашко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ракети Taurus полегшили б наше життя - Буданов

     • 74817 переглядiв