vriatovani-tvaryny-z-donechchyny-znaishly-prytulok-u-kyivskomu-zooparku

Врятовані тварини з Донеччини знайшли притулок у Київському зоопарку

 • 58851 переглядiв

Чотирьох виснажених і стресованих тварин, врятованих з Донеччини, перевезли до Київського зоопарку, який надав добре обладнане середовище для їхньої реабілітації.

Чотирьох сервалів вивезли з-під обстрілів у Донецькій області та передали КиївЗоо. Про нових мешканців Київський зоологічний парк повідомив у соцмережах, пише УНН.

Деталі 

Тварини перебували у місті біля Мар'янки на Донеччині. Їх з Курахова вивезли зоо-активісти і передали спеціалістам у Києві.  Як зазначається, сервали були хворими, виснаженими та у стані важкому стресу.

Минуло 2 місяці і перша пара сервалів перейшли до наступного етапу реабілітації та соціалізації вже у власному вольєрі. Для комфорту Осіріса та Сехмет ми створили всі умови: африканське дерево з лазалками та кігтеточкоми, 2 гамачки та затишний лофт для відпочинку, фонтанчик для бадьорості, три види ґрунтів та кам’яну скелю для прогулянок та стрибків і купу різноманітних іграшок та подушок, адже сервали – це котики

- повідомляє КиївЗоо. 

Для ще більшого наближення умов до природних у вольєрі встановили три види освітлення: сонячно-денне, сутінково-інфрачервоне, та нічне місячне сяйво.

На сервалів можна подивитися у Київському зоологічному парку загальнодержавного значення. Нові мешканці чекають в новій оселі на Острові Звірів.

Нагадаємо

На початку грудня на тимчасово окупованій Херсонщині під час затоплення зоопарку внаслідок шторму загинула частина тварин. 

Популярні

Новини по темі