voroh-protiahom-dnia-byv-po-nikopolshchyni-artyleriieiu-i-dronamy-kamikadze-ye-postrazhdali-ta-ruinuvannia-ova

Ворог протягом дня бив по Нікопольщині артилерією і дронами-камікадзе, є постраждалі та руйнування - ОВА

 • 42728 переглядiв

Протягом дня окупанти били артилерією та дронами-камікадзе по Нікопольщині, зокрема і по райцентру та Покровській громаді. На жаль, є постраждалі, а також пошкоджені будинки, господарські споруди, авто, банк, магазин, дитячий садок. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Деталі

І артилерією, і дронами-камікадзе ворог тероризував Нікопольщину. Райцентр й Покровську громаду. На жаль, є постраждалі. Й чимало руйнувань. Пошкоджені 6 багатоквартирних та 11 приватних будинків, 6 господарських споруд, авто. А ще – дитсадок, бібліотека, адмінбудівля, банк та магазин. Зачепило лінію електропередач та газогін

- повідомив Лисак.

Він зазначив, що вдень окупанти вдарили FPV-дронами по Зеленодольській громаді Криворізького району, внаслідок чого була пошкоджена будівля. На щастя, ніхто не постраждав.

Також за уточненою інформацією, через вчорашню атаку на Дніпро постраждали 58 людей. В лікарні досі 21 поранений. Троє – у важкому стані.

Нагадаємо

Вранці Лисак повідомляв, що у Дніпропетровській області семеро людей, серед яких жінка та шестеро чоловіків, постраждали під час ворожого обстрілу в Нікополі.

Популярні

Новини по темі

путін заявив, що росія та “Талібан” – союзники

 • 20279 переглядiв