voroh-prodovzhuie-aktyvno-atakuvaty-avdiivku-za-dobu-syly-oborony-vidbyly-22-ataky-shtupun

Ворог продовжує активно атакувати Авдіївку: за добу Сили оборони відбили 22 атаки, – Штупун

 • 23171 переглядiв

Противник посилив атаки в Таврійському, провівши 45 бойових операцій і намагаючись повернути втрачені позиції в Запоріжжі. За один день захисники знищили 7 ворожих танків, 13 бронемашин і майже 500 чоловік особового складу противника.

На Таврійському напрямку ворог продовжує активно атакувати, а також намагається відбити втрачені позиції на Запоріжжі. Про це в ефірі телемарафону розповів речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передає кореспондент УНН.

Ворог продовжує активні наземні піхотні атаки, місцями застосовує бронетехніку. За минулу добу було зафіксовано 45 бойових зіткнень. На Авдіївському напрямку за добу було відбито 22 атаки. Наразі Авдіївка стоїть, Авдіївка б’ється і ворог зазнає дуже суттєвих втрат, особливо в піхоті

- розповів Олександр Штупун.

Деталі

За добу на Таврійському напрямку окупанти втратили майже 500 осіб, наші воїни знищили 7 ворожих танків та 13 бронемашин. Минулої доби 4 окупанти здалися в полон, а за останні 20 днів в операційній зоні ОСУВ "Таврія" здалися в полон 60 російських загарбників.

Також минулої доби російські терористи завдали 8 ракетних ударів, нанесли 5 авіаударів по Донеччині, і майже всі – це скидання КАБ з літаків Су-35. Зафіксоване одне застосування штурмовика Су-25. Окрім того ворог провів за добу 648 артилерійських обстрілів.

Через ворожі дії поранено 10 цивільних, серед яких 5 дітей.

Додатково

Минулої доби 11 атак було відбито поблизу Новомихайлівки на Мар’їнському напрямку. Олександр Штупун зазначив, що ворог активізувався і намагається відбити втрачені позиції на Запоріжжі. Біля Роботиного відбито 5 атак і також 9 атак північно-західніше Вербового.

Втрачаючи позиції, ворог піхотою намагатися відбити їх, зазнає втрат і відходить

- розповів речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ вночі підірвала тунель в бурятії, який рф використовує для військових поставок з Китаю – джерела

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Членство рф у Всесвітній федерації бадмінтону призупинено

     • 21934 переглядiв

    Контрабанди зброї з території України немає - Нацполіція

     • 21187 переглядiв