voroh-obstriliav-dnipropetrovshchynu-dvoie-poranenykh-chyslenni-materialni-zbytky

Ворог обстріляв Дніпропетровщину: двоє поранених, численні матеріальні збитки

 • 29663 переглядiв

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область, поранивши двох чоловіків у Нікополі. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та інфраструктуру у регіоні.

За минулу добу противник кілька разів бив по Дніпропетровщині, внаслідок чого постраждали двоє чоловіків та були нанесені численні матеріальні збитки. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У Дніпропетровській області ввечері ворог завдав ракетного удару по Синельниківщині. Відтак, зайнялася пожежа. Втім, на щастя, ніхто не постраждав.

Згодом окупанти били дронами-камікадзе та артилерією по Нікопольщині. Відтак, сили терористів поцілили по Покровській, Марганецькій громадах і Нікополю. За інформацією, найбільше дісталося райцентру.

За даними, там постраждали двоє чоловіків – 51 та 60 років. Їм надали необхідну меддопомогу. Лікарі оцінили їхній стан як середньої тяжкості.

Крім того, були пошкоджені житлова двоповерхівка й 13 приватних будинків, сонячні панелі та авто, а також знищені 2 господарські споруди і 6 – потрощені. Додатково зайнявся магазин, проте вогонь загасили.

Війська рф атакували Дніпропетровську область артилерією та безпілотниками, жертв немає17.07.24, 07:58

Популярні

Новини по темі

За добу рф втратила 1130 військових

 • 27893 переглядiв