viiska-rf-masovano-atakuiut-zaporizhzhia-4-zahyblykh-25-poranenykh-ta-masshtabni-ruinuvannia

Війська рф масовано атакують Запоріжжя: 4 загиблих, 25 поранених та масштабні руйнування

 • 60436 переглядiв

За минулу добу російські окупанти завдали 260 обстрілів по 8 населених пунктах Запорізької області, серед яких ракетні удари, авіаудари, удари безпілотників, обстріли з реактивних систем залпового вогню та артилерійські обстріли. Крім того, 4 людини загинуло, 25 поранені внаслідок ворожих ракетних атак на Запоріжжя.

Протягом останньої доби окупанти завдали 260 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За інформацією, ворожі сили вдарили щонайменше 5 ракетами по Запоріжжю. Авіаційні удари були завдані по Работиному, а також 46 безпілотних літальних апаратів різних модифікацій атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.

9 обстрілів реактивно-снарядових засобів накрили Малу Токмачку та Роботине, а також 199 артобстрілів було завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Вербового.

Крім того, зафіксовано 48 випадків руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Додамо

Під час нічної дронової атаки ППО знищила 3 ударних безпілотних літальних апарати типу "Shahed-131/136".

Нагадаємо

Другу добу поспіль ворог атакує Запоріжжя. Відтак, уранці росіяни скерували на місто ракети, що призвело до значних руйнувань на промислових підприємствах. На щастя, попередньо не повідомляється про постраждалих внаслідок цих атак.

У Запоріжжі пролунав вибух06.04.24, 05:53

Популярні

Новини по темі

У бєлгороді повідомляють про вибухи та ракетну загрозу

 • 108908 переглядiв

У Запоріжжі пролунав вибух

 • 117878 переглядiв