vidremontuvaly-dorozhnie-pokryttia-znaky-ta-osvitlennia-na-odeshchyni-modernizuvaly-9-punktiv-propusku-na-kordoni

Відремонтували дорожнє покриття, знаки та освітлення: на Одещині модернізували 9 пунктів пропуску на кордоні

 • 10460 переглядiв

Держагентство відновлення модернізувало 9 пунктів пропуску в Одеській області. Відремонтовано будівлі, дороги, встановлено нове обладнання та проведено благоустрій для підвищення пропускної здатності.

В Одеській області модернізували 9 пунктів пропуску через державний кордон. Зокрема, йдеться про відновлення дорожнього покриття, ремонт вбиралень і роботи з благоустрою. Про це заявили у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України, передає УНН.

Деталі

В Одеській області модернізуємо 9 пунктів пропуску через державний кордон. Це "Старокозаче — Тудора", "Табаки — Мирне", "Рені — Джюрджюлешть", "Лісне — Сеіць", "Серпневе 1 — Басараб’яска", "Малоярославець 1 — Чадир-Лунга", "Нові Трояни — Чадир-Лунга", "Виноградівка — Вулкенєшть" та "Долинське — Чишмікіой"

- резюмували у відомстві. 

Зазначається, що на вказаних КПП відремонтували адміністративні будівлі та громадські вбиральні, відновили роботу очисних споруд, відновили дорожнє покриття та нанесли розмітку та встановили дорожні знаки.

У всіх пунктах пропуску на кордоні України запровадили автоматизовану систему митного оформлення 16.08.24, 14:22

Окрім того, провели роботи з благоустрою території та відремонтували системи зовнішнього освітлення та лаштували периметральні огорожі та санітарно-технічні модулі

Модернізація контрольно-пропускних пунктів збільшила їхню пропускну здатність та покращила умови перетину кордону для працівників та подорожуючих. На КПП "Рені — Джюрджюлешть" запрацював спільний контроль

- пояснили в агентстві. 

Доповнення

У Держагентстві з відновлення відзначили, що  березні минулого року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон у підпорядкування Агентства відновлення. Служба відновлення в Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через державний кордон.

У відомстві підкреслюють, що модернізація пунктів пропуску вкрай важлива для економіки воюючої країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами.

Нагадаємо

Україна за підтримки міжнародних партнерів проводить модернізацію інфраструктуру на пунктах пропуску на західних кордонах країни. Ініціатива спрямована на підвищення ефективності роботи пунктів, зменшення часу очікування та створення комфортних умов для мандрівників та працівників. 

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні з'явиться торгове представництво Японії

     • 12306 переглядiв