ukenru
vidomiy-alkogolniy-napiy-virvavsya-v-lideri-na-svitovomu-rinku-publikuvav-retsepti-pirogiv

Відомий алкогольний напій вирвався в лідери на світовому ринку: публікував рецепти пирогів

 • 10998 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Найбільш швидкозростаючим алкогольним брендом у світі є Baileys. Про це йдеться в звіті "Brand Finance Alcohol Drinks 2020", передає УНН з посиланням на drinkstrade.com.au.

Так, у поточному році фахівці зафіксували приголомшливе зростання вартості бренду - на 105%, до 1,3 млрд дол.

"Бренд дотримується своєї трирічної стратегії з репозиціонування (процес зміни статусу бренду в оточенні конкуруючих товарів - ред.) бренду, перетворюючи його в напій, який можна вживати в багатьох випадках. Це, у поєднанні з ростом продажів бренду за попередні чотири роки, дозволило гігантові міцних напоїв зайняти сильні позиції", - йдеться в звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стали виробляти чорну горілку

Вперше створений в Ірландії в 1974 році, Baileys продав свою двомільярдну пляшку в грудні 2019 року. Тепер Baileys доступний у 160 країнах.

За даними компанії Diageo, кожну хвилину в світі випивають 2400 порцій лікеру Baileys. А за рік тільки у Великій Британії продажі напою виросли на 7,5%.

Також наголошується, що в період карантину споживання Baileys в світі збільшилося. Серед секретів успіху - активність комунікації бренду. Увесь цей час Baileys активно публікував рецепти пирогів, до складу яких входить лікер, і молочних коктейлів, які можна приготувати з алкогольним напоєм вдома.

Нагадаємо, коктейль "Кривава Мері" потрапив до переліку найбільш корисних видів алкоголю. А секретами його правильного приготування недавно поділилися експерти українського горілчаного бренду Prime.

Українські Національні Новини

Новини Світу