ukenru
verkhovniy-sud-viznav-zakonnoyu-readmisiyu-saakashvili-do-polschi

Верховний Суд визнав законною реадмісію Саакашвілі до Польщі

 • 11386 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Верховний Суд визнав законними дії суб’єктів владних повноважень щодо реадмісії Міхеіла Саакашвілі до Республіки Польща. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВС у Facebook.

"Верховний Суд залишив без задоволення касаційну скаргу Міхеіла Саакашвілі у справі за його позовом до Адміністрації Державної прикордонної служби України, Державної міграційної служби України, Міністерства внутрішніх справ України стосовно визнання незаконними та скасування рішення та вчинення дій щодо реадмісії позивача до Республіки Польща", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Саакашвілі просив визнати незаконними дії цих органів влади від 12 лютого 2018 року щодо виконання рішення компетентного органу про його повернення до країни попереднього перебування.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд відмовив експрезиденту Грузії, колишньому губернатору Одеської області Міхеілу Саакашвілі у задоволенні позову до Державної міграційної служби щодо його реадмісії.

Нагадаємо, колишній президент Грузії та ексголова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі був прийнятий на території Польщі на підставі заяви про реадмісію, поданої Державною міграційною службою України.

Українські Національні Новини

Політика